Autor: Helen Pärli, SMARTFUL Growthi CEO & Talent Partner • 2. oktoober 2023

Elukestev õpe toetava võrgustiku abil

Juba aastaid räägitakse aktiivselt elukestvast õppest ja selle olulisusest. Üha kiiremini muutuvas teadmistepõhises maailmas on väga oluline oskus analüüsida senist praktikat ja olla avatud uutele käsitlustele. Just sellest tuleneb ka elukestva õppe olulisus.
Personalijuhtimise aastauuring kinnitab, et Eesti personaliinimesed õpivad peamiselt võrgustike kaudu, selgitab Helen Pärli võrgustike tähtsust.
Foto: Meeli Küttim

Et elukestvast õppest saaks uus normaalsus, on oluline muuta ühiskonna arusaama õppimisest. Õpe ei pea tingimata toimuma vaid akadeemilises tasemeõppes või täiendõppe- ja koolitusprogrammide kaudu. Selleks, et omandada uusi hoiakuid, teadmisi ja oskusi võimalikult kiiresti ning püsida muutustega samas tempos, tulebki kasutada erisuguseid õpivorme. Üha olulisemaks muutuvad just informaalsed õppimise viisid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456