Autor: Personaliuudised.ee • 21. september 2023

Tööinspektsioon otsib hea töökeskkonnaga ettevõtteid

Eelmisel aastal kontrollis tööinspektsioon 3592 ettevõtet ning neist 86%s leiti ka rikkumisi.
Tööinspektsioon ehitusplatsi kontrollimas.
Foto: Andras Kralla

Alati ei pruugi puudused viia õnnetuse või töötaja haigestumiseni, aga kindlasti mõjutab töökeskkond töötaja heaolu. Seda tähtsam on tuua eeskujuks ettevõtteid, kes on oma töökeskkonna loonud ohutuks ja tervist hoidvaks, teatab inspektsioon.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456