Autor: Tarmo Virki • 16. oktoober 2023

Idufirmade töötajaskond kahanes kolmandat kvartalit järjest

Kuigi investeeringud idufirmadesse on pärast aastast vaikelu liikuma läinud, jätkus kogu sektori töötajaskonna kahanemine kolmandas kvartalis kõrgete intresside ja majanduste jahenemise tõttu, näitas FoundME uuring.
Clevon, mille aktsiatega alustati kauplemist Tallinna börsi alternatiivnimekirjas First North, teatas koondamistest eelmisel nädalal.
Foto: Liis Treimann

FoundME uuring näitas, et saja suurima idufirma Eesti registris olevate töötajate koondarv kukkus kolmandas kvartalis (juuli-september) 1,4% eelmisest kvartalist ja 1,3% aasta varasemast, 8254ni. Kuni eelmise aasta neljanda kvartalini töötajate hulk kasvas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456