Autor: Kai Saard • 3. november 2023

Mõjukaimaks personalijuhiks valiti Evely Gorobinski

Eilsel Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE üldkoosolekul selgus 2023. aasta mõjukaim personalijuht, kelleks valiti SOL Balticsi kestlikkuse ja äriarenduse üksuse juht Evely Gorobinski, kes veel hiljaaegu juhtis ettevõttes Baltikumi personaliosakonda.
Fotol vasakult Age Vanajuur (Tallink), Liana Kirspuu (Kaitseressursside Amet), Evely Gorobinski (SOL Baltics) ja Annika Kitsing (Statistikaamet).
Foto: Raul Mee

Evely Gorobinski kandidatuuri ülesseadjad ütlesid, et „Evely on tõsine ja sisuline personali- ja juhtimise valdkonna eestvedajaga. Tema avatus SOLi kui inimesekesksete väärtustega perefirma kogemusi jagades avaldab muljet. Evely teeb kaasa kümnetes erinevates valdkonda arendavates projektides ja loob oma süsteemsusega kõigis neis väärtust.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456