Autor: Palgauudised.ee • 23. november 2023

Palgakasv on kiireim finants- ja kindlustussektoris

Majanduslangusele vaatamata on jätkuvalt tugev tööturg toetanud tööjõumaksude tasumist.
Foto: Pixabay

Tööjõumakse mõjutav palgafond kasvas üheksa kuuga 11,6 protsenti võrreldes eelmise aasta sama ajaga. Seda vedas eelkõige keskmise palga kasv, mis ulatus 11,1 protsendini, töökohtade arv suurenes 0,5 protsenti. Viimastel kuudel on töökohtade arv langenud. Deklareeritud töötajate osakaal tööealistest (üheksa kuu keskmisena 60,4 protsenti) jääb eelmise aasta keskmisele tasemele mõnevõrra alla. Sektoriti oli kolme kvartali palgafondi kasv kiireim finants- ja kindlustussektoris (21,2 protsenti).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456