Autor: Personaliuudised.ee • 29. november 2023

Miks tundub rohi teise tööandja hoovis rohelisem?

Tihtipeale on töökoha vahetamise põhjus rahulolematus töötasu, arenguvõimaluste või motivatsioonipaketiga. Kuidas sellisel puhul tagada, et su töötaja vaevuks enne töökuulutuste sirvimist siiski uurima, kuidas end praegusel töökohal mõnel muul viisil teostada?
SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
Foto: SEB Pank

Paraku ringleb ettevõttesiseste karjäärivõimaluste kohta palju müüte. SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal toob välja viis olulisemat müüti ja lükkab need ümber.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456