Autor: Sigrid Hiis • 13. detsember 2023

Kaubanduse palgaraport | Mehed teenivad keskmiselt mitusada eurot enam kui naised

Kaubandusvaldkonna erinevate ametikohtade kolmanda kvartali palkade värskes ülevaates selgub, et mediaanpalk on langenud. Aruandest selgub ka, et hulgi- ja jaekaubandusjuhtide meeste-naiste palgalõhe on suurenenud.
Foto: Markus Spiske / Unsplash

Vaata ülevaadet, milline on kaubanduse tootejuhi, kaubakäitleja, hulgi- ja jaekaubandusjuhi mediaanpalk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456