Autor: Helen Roots • 7. detsember 2023

See on käes! Algas registreerimine personalitöö aastakonverentsile!

Start on antud! Avatud on registreerimine personalitöö aastakonverentsile 2024, mis toimub 8. veebruaril. Kui sina oled ettevõttes see inimene, kes juhib teisi inimesi, siis siin on midagi just sinu jaoks.
Foto: Ergo Sander

Personalitöö aastakonverents toimub seekord juba 10. korda ja sellel minijuubelil keskendume personalijuhi kõige olulisemale rollile – inimeste juhtimisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456