Autor: Personaliuudised.ee • 12. detsember 2023

Kõige enam tööõnnetusi juhtub kukkumise, libisemise ja komistamise tõttu

Peamised tööõnnetuste põhjustajad olid tööinspektsiooni eelmise aasta andmetel kukkumised, libisemised ning komistamised. Võrreldes varasema kahe aastaga on selliste õnnetuste arv kasvanud 10 protsenti. Iga kolmas kukkumine, libastumine või komistamine tõi töötajale kaasa raske tervisekahjustuse ja pikemaks ajaks töölt eemal viibimise.
Trepil komistamine.
Foto: Tööinspektsioon

Tööinspektsiooni peadirektori Kaire Saarepi sõnul sai möödunud aastal tööl viga 3685 töötajat ehk pea Põltsamaa linna jagu inimesi. Peamisteks põhjusteks olid kukkumised, libisemised ning komistamised.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456