13. detsember 2023

Kiirideid jõulupeoga hiljaks jäänutele

Kui oled kogu sügise omas mullis tööd teha rühkinud ja avastasid alles nüüd, et jõulupidu ju puha korraldamata, oled muidugi korralikus ajahädas, kuid siit leiad ehk siiski mõne päästva idee, millega kastanid tulest välja tuua.
Foto: Pexels

Oluline on mõelda kastist välja ja kavandada sellised pidustused, mida töötajad ja kolleegid kauaks mäletama jäävad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456