Autor: Personaliuudised.ee • 28. detsember 2023

Mitteõppivate ja -töötavate noorte haridustee jätkamine ja tööturule siirdumine saab toetust

Haridus- ja noorteameti poolt elluviidava ning Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatud programmi eesmärk on noorsootöö ja huvitegevuste kaudu pakkuda tuge mitteõppivatele ja -töötavatele noortele. Programm kestab 2029. aastani.
Noori tahetakse tööturule aidata.
Foto: Liis Treimann

“Noorsootöö ja huvitegevus ei saa küll vahetult parandada noorte majanduslikku seisu, asendada turvalist kodu ega tõhusat sotsiaal-, lastekaitse- ja haridussüsteemi, kuid aitab kindlasti vähendada ebavõrdsete olude mõju noore tulevikule. Meie programm, mis keskendub noortele, kes ei õpi ega tööta, aitab parandada noortevaldkonna teenuste kättesaadavust igas vanuses noore jaoks,” sõnas haridus- ja noorteameti projektijuht Ingrid Joosep.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456