Autor: Helen Roots • 12. detsember 2023

Koondamine ja õiguslik tugi: ekspertnõuanded koondavale tööandjale ja koondatud töötajale

Erinevad hinnangud Eesti majanduse lähema aja väljavaadetele on üsna negatiivsed. Eesti Pank prognoosib, et tööturul seisavad raskemad ajad alles ees ning uue aasta esimesel poolel võib oodata töötuse suurenemist.
Foto: Pixabay

Advokaadibüroo RASK vandeadvokaadi Keidi Kõivu sõnul kaasnevad keeruliste aegadega ka koondamised ning nendega käivad kaasas töövaidlused, milleks paljud ettevõtted juba valmistuvad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456