Autor: Personaliuudised.ee • 14. veebruar 2024

Puhkused tasub ette planeerida juba aasta alguses

Peagi algav koolivaheaeg tähendab paljudele lastevanematele puhkuseperioodi. Selleks, et töö oleks puhkuste ajal sujuvalt korraldatud ja tööandja saaks parimal viisil arvestada töötajate soovidega, tasuks puhkused aegsasti ette planeerida.
Margit Pugal
Foto: SEB

SEB Panga personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal tuletab meelde, mida võiks puhkuse võtmise ja planeerimise kohta teada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456