Autor: Personaliuudised.ee • 15. veebruar 2024

Tööandja ravikindlustus on kõige kiirema kasvuga kindlustusteenus

Eesti Kindlustusseltside Liidu (EKsL) statistika kohaselt tegi mullu 1340 tööandjat täiendava ravikindlustuse, kindlustades kokku 55 600 töötajat. Tööandja ravikindlustuse kindlustusmaksete summa kasvas 30 protsenti, 19 miljoni euroni.
EKsLi tegevjuht Mart Jesse
Foto: Andras Kralla

EKsLi tegevjuhi Mart Jesse sõnul on tööandja ravikindlustus kõige kiirema kasvuga kindlustusteenus kuuendat aastat järjest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456