Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 27. veebruar 2024

Gaabriel Tavits: lojaalsuskohustus töösuhtes nõuab vahel mehist eneseületust

Isegi kui töötaja lastakse varguse tõttu lahti, tuleb talle tekitada tunne, et ta on tunnustatud ja austatud töötaja sõltumata sellest, et on hulga raha ära kantinud, selgitas hiljutisel Personalitöö aastakonverentsil lojaalsuskohustust Tartu ülikooli õigusteaduskonna professor Gaabriel Tavits.
Tartu ülikooli õigusteaduskonna professor Gaabriel Tavits
Foto: Äripäev

Töölepingu seadus ütleb, et loojaalsuskohustus on mõlemal poolel

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456