Autor: Villu Zirnask • 4. aprill 2024

Uuring: kas palk motiveerib ka tippjuhti?

Mis paneb ettevõtte tippjuhid tulemuslikult tööle? Ajakirjas Journal of Financial Economics avaldatud uuringust selgub mõndagi huvitavat.
Foto: Pixabay

„Erinevalt enamikust akadeemilistest uuringutest (ja ka mõne praktiku/kommentaatori seisukohast) oli rahaline stiimul sisemisest motivatsioonist ja isiklikust mainest oluliselt madalamal kohal,“ selgitab üks uuringu autoritest London Busines Schooli rahandusprofessor Alex Edmans. „Raha ei tõmba enamikku tippjuhte käima.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456