Autor: Personaliuudised.ee • 15. aprill 2024

CVKeskus.ee: palgapakkumised kasvasid esimeses kvartalis enam kui kümnendiku

Töökuulutustes pakutav keskmine brutopalga vahemik ulatus 2024. aasta esimeses kvartalis 13% kõrgemale kui 2023. aasta samal ajal, näitab tööportaali CVKeskus.ee statistika.
On ka töökohti, kus pakutav palk ulatub 15 000 euroni.
Foto: Liis Treimann

Enim kasvasid aastaga keskastmejuhtidele ja tippspetsialistidele (+21%) ning oskustöölistele ja kutsetöötajatele (+13%) suunatud palgapakkumised. Kõige vähem kasvasid palgapakkumised abitöötajatele, kontoritöötajatele ja keskastmespetsialistidele suunatud tööpakkumistel, kus pakutav palk kerkis aastaga 6% võrra.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456