Autor: Personaliuudised.ee • 30. aprill 2024

Psühholoog: psühholoogiline tugi töötajatele peaks olema iseenesestmõistetav

Ahistamine, psühholoogiline vägivald või kiusamine ei mõjuta ainult meeleolu, vaid ka emotsionaalset tervist tervikuna. Töökohal puutuvad inimesed sageli kokku negatiivse käitumisega, mistõttu on oluline, et tööandjad pööraksid töötajate vaimsele tervisele suuremat tähelepanu.
Foto: Lukas Balandis

Negatiivne käitumine on laialt levinud ning Euroopa Liidu Põhiõiguste Ameti (FRA) info kohaselt on peaaegu iga kolmas (29%) inimene Euroopa Liidus kogenud ahistamist. 2021. aastal avaldatud andmetel on viimase aasta jooksul ahistamist kogenud 33% Eesti elanikest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456