• 02.05.24, 09:34

Olukord restoraniäris: “Kui kokad hakkavad tööd otsima, on jama käes!”

Eriti kehv on olukord siis, kui tööd otsivad juba ka kokad, kes on töötanud Michelini tärniga restoranides, kirjeldab Lahepere Villa perenaine Helen Vihtol.
Kui mõni aasta tagasi oli restoranidesse vaat et võimatu töötajaid leida, siis nüüd on olukord muutunud.
  • Kui mõni aasta tagasi oli restoranidesse vaat et võimatu töötajaid leida, siis nüüd on olukord muutunud.
  • Foto: AFP/Scanpix
Just selline olukord praegu käes ongi, rääkis restoranipidaja Helen Vihtol Äripäeva raadio saates “Turismitund”. Ta ütles, et neist Eesti restoranidest, kes said 2022. aastal esimesed Michelini tunnustused, on tänaseks neli oma uksed sulgenud. “Michelini tunnustus peaks ju turunduslikult juba ise töötama,” sõnas ta. Vihtol märkis, et kui viis aastat tagasi oli väga keeruline restoranidesse töötajaid saada, siis tänaseks on tuuled pöördunud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 15:11
Kümme aastat koostööd ja üle saja töökoha: töötukassa aitab Ida-Virumaal tegutseval TNC-Componentsil kasvada
Kohtla-Järvel asuv TNC-Components on üks suurimaid mööblikomponentide, köögi- ja vannitoamööbli ning garderoobide tootjaid Eestis. Selles, et üle 20 aasta tegutsenud ettevõte saaks usinalt kasvada ja areneda, on oma roll ka töötukassa Ida-Virumaa osakonnal. Just nende abil leitud inimestega on tänaseks täidetud suurem osa töökohtadest, mida on ettevõttes ühtekokku 115.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele