Autor: Heidi Hansar, Tammiste Personalibüroo • 13. mai 2024

3 tööturu müüti, millest tark juht kindlasti hoidub

Tööturg ja värbamismaastik muutuvad pidevalt ning inimeste karjäärid sõltuvad mitmest asjaolust, teab Tammiste Personalibüroo värbamispartner Heidi Hansar. Näiteks võivad karjääri kujundada haridus, töökogemused ja isiklikud eesmärgid.
Tammiste Personalibüroo värbamispartner Heidi Hansar
Foto: Mati Leet, Helen Kattai

Hirmudel ja eelarvamustel põhinevad hoiakud, mis tulenevad juhtide või värbajate oletuslikest järeldustest, võivad saada saatuslikuks nii kandidaatidele kui ka organisatsioonidele, kirjeldab Hansar, ja toob lugejani kolm müüti, mis võivad rikkuda värbamiskogemuse nii kandideeriva juhi enda kui ka tema värbaja jaoks. Need vääruskumused tuleks juba eos kõrvale lükata ja hakata neid pigem tugevustena nägema.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456