Autor: Anu Jõgi • 15. mai 2024

Soomes läheb karmiks: ehitusest kaob veel 15 000 töökohta

Ehitus on Soomes sektor, kus töökohtade arv on kõige suuremalt kukkunud – nii vähe tööd pakkus see valdkond viimati 25 aastat tagasi, selgus Soome majandusministeeriumi tööhõive ülevaatest.
Enne järgmise aasta lõppu prognoos Soome ehituses paranemist ei näe.
Foto: Liis Treimann

Soome ehitussektoris väheneb tänavu hõive mullusega võrreldes ligi 15 000 töötaja võrra, seisab tööturuprognoosis. Olukorra paranemist lubab prognoos 2025. aasta lõpu poole ning positiivne trend jätkub ka 2026. aastal, kirjutab Äripäev.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456