Autor: Personaliuudised.ee • 5. juuni 2024

Kui suur osa Eesti töötajatest tunneb piinlikkust oma väikese palga pärast?

Eesti palgatöötajate rahulolematus oma teenistusega on kiiresti kasvanud ja see sunnib inimesi uut tööd otsima. Väga suur osa neist tunneb piinlikkust oma väikse palga pärast ja ei julge seda avaldada isegi oma sugulastele ja sõpradele.
Viiendikul küsitletuist on piinlik oma palganumbrit isegi sõpradele avaldada.
Foto: Meeli Küttim

Viiendik töötajatest on tundnud sageli oma palga pärast piinlikkust ega sooviks avaldada selle suurust ka sõprade ja tuttavatele. Kui aasta tagasi ei olnud oma põhipalgaga rahul 37% küsitluses osalenud töötajatest, siis sel kevadel oli rahulolematuid 42%, selgus Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee sel kevadel korraldatud ligi 7000 osalejaga küsitlusest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456