Autor: Personaliuudised.ee • 25. juuni 2024

SEB pälvis „Riigikaitsjate toetaja“ hõbetaseme tunnustuse

„Riigikaitsjate toetaja“ kuld- ja hõbetaseme tunnustused anti 18. juunil üle 113 ettevõttele ja organisatsioonile. Üks teiste hulgas oli ka SEB.
Kaitseväe juhtaja kindral Martin Herem, kaitseminister Hanno Pevkur, tunnustuse vastu võtnud SEB kliendiriski juhtimise ja turbevaldkonna grupijuhti ning reservväelane Kristjan Pahk ning president Alar Karis.
Foto: Aron Urb

Viimase aasta jooksul on SEB reservväelastest töötajad osalenud kaitseväe õppustel kokku 173 tööpäeva ulatuses. Viimase aja suuremad õppused on olnud “Ussisõnad” ja “Kevadtorm” ning kokku on alates eelmise aasta maist õppustel käinud 35 SEB töötajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456