Autor: Personaliuudised.ee • 27. juuni 2024

Prantslased ostavad Eesti firmade töötajate heaoluhüvede haldamise platvormi

Prantsusmaa töötajate heaoluhüvede platvorm Up Group omandab kontrolliva osaluse ettevõttes Stebby ja jätkab laienemisplaani Baltikumis.
Foto: Stebby

Tehingu käigus väljub tänane enamusomanik Livonia Partners ning juhtkond jätkab ettevõtte juhtimist koos uue partneriga. Livonia Partners koos juhtkonnaga Kristjan Novitski, Erik Oja ja Egon Orav tegid ühise investeeringu, omandades ettevõtte 2022. aastal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456