Autor: Helen Roots • 12. mai 2023

Personali Praktik, mai 2023

Personalivaldkonna töötaja, palju õnne!

20. mail tähistame personalijuhtimise päeva. Seekord satub meie pidupäev laupäevale ja see on tore, saab kogu päeva südamerahuga puhata ja õnnitlusi vastu võtta. Kindlasti tasub sel päeval ametikaaslastega üks tore piknik korraldada või lihtsalt kohvitamas käia.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456