Autor: Helen Roots • 3. aprill 2023

Personali Praktik, aprill 2023

Rõõmsaid kevadpühi!

Lihavõtted on ilus püha, uue algus, tervitatakse päikesetõusu, värvitakse, kingitakse ja koksitakse mune. Päikesetõusu eelne silmapesemine tagas tervise ja virkuse. Lõuna-Eestis algas lihavõttest kiikumisaeg, Põhja- ja Kesk-Eestis tähistati lihavõtteid lauahüppamisega. Lihavõteteks hangiti uued rõivad ja näidati neid teistelegi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456