Autor: Helen Roots • 17. jaanuar 2024

Personali Praktik, detsember 2023

Küllap oled esimese plaaditäie piparkooke juba ära teinud, verivorsti mekkinud ning mõne kingi pakkinud. Detsembris mõtleme oma lähedastele ja sõpradele võib-olla natuke rohkem kui mõnes teises kuus, soovime head ja jagame tunnustust.

Uue aasta plaane tehes ikka loodame, et jõuame rohkem ja saavad tehtud ka need mõtted, mis lõppeval aastal veel pooleli jäid. Piret Potisepp julgustab uusaastalubadusi teistega jagama, siis on suurem tõenäosus, et need ka täituvad. Proovi järele! Kindlasti loe lisa Kristi Jõeoru mikromotivatsiooni käsitlevast artiklist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456