Autor: Kai Põldvee-Mürk • 27. detsember 2019

Protexi personalijuht: Tallinnas töötajaid veel jagub, Pärnus mitte

Õmblus- ja tekstiilitööstust mõjutab palju see, mis toimub sektori teistes ettevõtetes, seetõttu on keeruline prognoosida, kuidas järgmisel aastal tööjõuga lood on, tõdeb Protex Balti AS-i personalijuht Kai Põldvee-Mürk.
Protexi personalijuht Kai Põldvee-Mürk.
Foto: Silver Raidla

Kuna nii majandus tervikuna kui ka muu hulgas õmblus- ja tekstiilitööstus on pidevas muutumises, on üsna keeruline prognoosida, millised arengud või muudatused võivad meie valdkonnas järgmisel aastal reaalselt aset leida. Paratamatult mõjutab iga samas tööstusharus toimunud muudatus kas otseselt või kaudselt ka teisi sama sektori ettevõtteid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456