Autor: Kaija Teemägi • 7. veebruar 2020

Unistuste tööandja – paindlik, loov ja arengut soodustava keskkonna looja

Millistele tunnustele peab unistuste tööandja vastama, selgitab unistuste tööandja 2020 tiitli saanud Elisa Eesti personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.
Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.

Praegust tööturgu arvestades ei saa vast ükski tööandja selga sirgu lükata ja öelda, et neid töökäte puudus kuidagi ei puuduta. Käib tempokas võidujooks heade inimeste nimel, mis lisaks kiirele reageerimisele tähendab, et tuleb veel mitmetele olulistele märksõnadele tähelepanu pöörata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456