Autor: Kaija Teemägi • 30. aprill 2020

Kaija Teemägi: juht, räägi oma inimestega

Kaija Teemägi.
Foto: Jake Ferra
Mida paindlikum on töökorraldus, seda rohkem on vaja töötaja ja juhi vahelist kontakti. Eriolukorras kasvab selle olulisus iga päevaga, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.

Inimeste juhtimine põhineb dialoogil ja vastastikusel ootuste väljendamisel. Võid juhtida masinaid, ilma et küsiksid nende tagasisidet, kuid inimesi juhtida saab üksnes nendega rääkides ja neid kuulates. Olenemata sellest, et vestluste ja kitsamalt just arenguvestluste üle tekkiv arutelu pakub tihti kuumi ja vastakaid tundeid nagu mõni Ladina-Ameerika seebiseriaal, ei ole küsimus mitte selles, kas on vaja, vaid miks ja kuidas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456