Autor: Indrek Saul • 22. jaanuar 2021

Indrek Saul: see, kuidas hinnatakse koolituse kasu ettevõttele, on praegu üsna udune

Koolitusturg peaks arenema koolituste tasuvuse mõistmise ja hindamise poole, et nii koolituse tellija kui ka koolitaja oskaksid hinnata, kuidas täpselt koolitus ettevõtte äritulemust parandab, soovib kasvustrateeg Indrek Saul Eesti koolitusturu arengusuundadest rääkides.
Kasvustrateeg Indrek Saul
Foto: Karen Härms

Hakkame aga algusest

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456