Autor: Kaija Teemägi • 10. mai 2021

Kontorisse – kas tagasi või edasi?

Inimesed ei naase enam kontoritesse tuttava töörutiini juurde ja laua taha istuma. Kokku tullakse selleks, et suhelda ja koostööd teha. Seega peaks tööandjad leevenevate piirangute taustal mõtlema edasi-, mitte tagasikäigule, selgitab Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi.
Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi 2020. aasta novembris Koolituskonverentsil.
Foto: Raul Mee

Järkjärguline piirangute leevenemine ja iga päevaga suurenev vaktsineeritute arv toob kindlasti lähiajal kontoritesse rohkem inimesi, kuid samas ei pruugi saabuva suvehooaja tõttu olla inimeste naasmine veel väga massiline. Harjumused on muutunud ja kaugtöö pakub vabadust olla liikuvam ning ise oma töötamise kohta ja aega valida. Mida rohkem ühiskond avaneb, seda enam selleks võimalusi tekib, ka kodusel Eestimaal. Kindlasti veedetakse järgnevatel kuudel rohkem aega suvekodudes. Elisa majasisene statistika näiteks ütleb, et 69% elisalastest, kes praegu juba aktiivselt kaugtööd teevad, soovib sellega jätkata, 27% tahab aeg-ajalt kontoris käia ja 5% sooviks tihedamini tööruumides töötada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456