Autor: Heikki Mäki • 7. jaanuar 2022

Mitte ainult kassapidaja – kaubandussektoris on tulevik multioskustega töötajate päralt

Jaekaubanduses on hakanud juurduma multifunktsionaalse töötaja trend, mis tähendab, et kaovad sellised kitsad erialad nagu kassapidaja või kaubapaigutaja. Selline süsteem on kasulik tööandjale, kuid kahtlemata ka töötajale endale, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendi ettevõtte Finesta juht Heikki Mägi.
Heikki Mägi
Foto: Finesta

Aasta algus on traditsiooniline palgatõusu aeg ja energiahinna ning sellega kaasneva elukalliduse valguses ei ole palgasurves midagi ebaloomulikku, seda enam, et tööjõuturul on endiselt valikuvõimalus töötajate käes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456