Autor: Renita Käsper • 9. märts 2022

Tööandja bränd on sel aastal A ja O

Käesoleval aastal jätkuvad juba aastaid tagasi alanud värbamistrendid, ainult et kõik läheb veel terake keerulisemaks, võtab rohkem aega ja eeldab, et ettevõtetel on kodutöö tehtud.
Renita Käsper, Testlio globaalse värbamise juht.
Foto: Meeli-Kyttim

Kui jälgida viimase aja LinkedIni postitusi, siis on aru saada, et värbajad on juba otsitumad kui tarkvaraarendajad. Kõik märgid näitavad, et sõda talentide pärast läheb aina pingelisemaks. Mida siis üks tark ettevõte tegema peaks, et sellest olukorrast edukana välja tulla?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456