Autor: Martin Rajasalu • 24. august 2023

Martin Rajasalu: ärisuunad, kus AI täna väärtust ja töökohti loob

Inimene jääb tehisarule alla ametites, kus töö on masinlik, aga ülejäänud rollides ei kaota inimene oma tööd mitte tehisintellektile, vaid seda osavalt kasutada oskavale teisele inimesele, kirjutas Äripäeva augusti ajakirjas idufirma Moticheck juht Martin Rajasalu.
Isesõitvad bussid sõidavad katseliselt siin-seal, pildil uudistab eestlaste loodud iseliikuvat bussi Londoni toonane linnapea Peter Estlin.
Foto: Liis Treimann
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456