Autor: Kai Saard • 17. detsember 2020

Tipud on selgelt tasakaalust väljas, neid ei saa ühte pädevusmudelisse mahutada

Sel korral keskendub saade „Juhtimislaborˮ sellele, milliseid müüte ja valesid inimesed ning juhid töö kohta usuvad. Inspiratsiooni saateks saime raamatust „Üheksa valet töö kohtaˮ. Külas on koolitaja Raimo Ülavere, kellega tuleb muu hulgas juttu ka töötajate pädevuse hindamisest.
Raimo Ülavere
Foto: Andres Laanem

„Pädevusmudelid nihutavad meid keskmiste suunas – me otsime inimesi, kes oleksid tublid kõiges. Tipud on need, kes on selgelt tasakaalust väljas ja neid ei saa ühte pädevusmudelisse paigutada,ˮ ütleb meeskondade ja sportlaste coach Raimo Ülavere.

Samuti räägime tagasiside andmise, eesmärkide seadmise, meeskondade juhtimise ja paljude teiste teemade kõige suurematest müütidest. Loe raamatu „Üheksa valet töö kohtaˮ lähemalt SIIT.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456