Autor: Gregor Alaküla • 16. juuni 2021

Uuel põlvkonnal peab pereettevõttes tekkima enda missioon

Vasakul Eesti Pereettevõtjate Liidu eestseisuse liige ja Büroomaailma müügi- ja turundusjuht Kristiine Ross, paremal Eesti Pereettevõtjate Liidu president ja Zenith Family Office OÜ juht Kristel Meos ning keskel nõustamisbüroo Grant Thornton partner ja audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper.
Foto: Erakogu
Pereettevõtetes on täiendav suhete kiht, mis mõnikord annab äris eeliseid ning mõnikord loob takistusi. Saates "Kasvukursil" seda suhete kihti lahkamegi ning keskendume põlvkonna vahetusele pereettevõtetes.

Pereettevõtted võivad olla väikesed poekesed või ka globaalsed gigandid, nagu BMW, Walmart ja IKEA. Traditsioonilise definitsiooni järgi osaleb juhtimises vähemalt kaks pereliiget ning enamik omandiõigusest kuulub perekonnale.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456