Autor: Igor Rõtov • 20. oktoober 2021

Swedbank avalikustab palgad: meil pole midagi varjata

Swedbanki juht Olavi Lepp.
Foto: LIIS TREIMANN
Hommikuprogrammis käis külas Swedbanki Eesti tegevjuht Olavi Lepp, kellelt uurisime, miks on Swedbanki uutes tööotsimiskuulutustes näha ka palganumbrid. „Meil pole midagi varjata,” selgitas Lepp tööturu muutustest tingitud sammu.

Veel ütles Olavi Lepp, et palgavahemike avalikustamise muudatust on planeeritud juba mõned aastad ja ettevõtte sees on palgavahemikud tehtud teatavaks juba kaks aastat tagasi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456