Autor: Viivika Rõuk • 30. detsember 2021

Eliisa Matsalu: tulge appi, Kristian Jaani!

Süsteemsete kurjategijate vastu võitluse võiks enda südameasjaks võtta siseminister ja endine politseinik Kristian Jaani, leiab Äripäeva ajakirjanik Eliisa Matsalu.
Siseminister Kristian Jaani.
Foto: Andras Kralla

Matsalu rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et seadusesse on jäänud mitmeks aastaks vastuolu, mille järgi ei saa politsei trahvida enam tööandjaid, kelle juures töötab ebaseaduslik tööjõud. „Kaks aastat on meil seaduses olnud vastuolu, mida ei ole parandatud,” ütles Matsalu. „Politsei saab ainult näppu viibutada.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456