Autor: Igor Rõtov • 30. august 2022

Kriisiaeg palgatõusu ei peata

Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina rääkis möödunud nädalal Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et järgmisel aastal jääb palgakasv 7-8% vahele ja inflatsioon püsib sarnase protsendi piires.
Foto: Meeli Küttim

Tänavune palgakasv jääb Mertsina sõnul 10% ringi, ent arvestada tuleb ka sellega, et inflatsioon tuleb 19%. Tema sõnul surub palkasid üles tööjõupuudus ja kõrge inflatsioon paneb küsima kõrgemat palka.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456