Autor: Harro Puusild • 21. detsember 2022

Mööblitootjad: ebakindlust on palju ja koondamisi tuleb veel

Peeter Kuum ja Enn Veskimägi.
Foto: Harro Puusild
"Tööstusuudised eetris" saates võtame fookusesse mööblitööstuse olukorra ja uue aasta väljavaated.

Saates on külas Eesti Mööblitootjate Liidu juhatuse esimees ja Standardi omanik Enn Veskimägi ning liidu juhatuse liige ja Wermo üks omanikest Peeter Kuum, kellega räägime poovatest energiahindadest, mis vähendab sektori võimekust pakkuda turul konkurentsivõimelist hinda, aga ka tööjõust, palkadest ja inseneride vähesusest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456