Autor: Jaanika Siiroja • 2. märts 2021

Personalijuht 2.0 – arenguprogrammiga uuele tasemele

„Ma tahaks oma töös edasi, järgmisele tasandile liikuda“ – see on mõte, mida personalijuhtidena kolleegidelt tihti kuuleme. Kuid sama soov võib keerelda ka meis endis.

Valmisolek oma töös edasi areneda võib tekkida seesmiselt või järgneda kutsele väljastpoolt, näiteks organisatsiooni vajadusest. Kust alustada, kui personalijuhina arenemise siht on paigas, aga teekond vajaks uute teadmiste ja oskustega sillutamist?

30. märtsil stardib 11 nädalat kestev ja 7 moodulist koosnev arenguprogramm Personalijuht 2.0. PAREs tegutsevate personalivaldkonna professionaalide disainitud programm on mõeldud just neile, kes on personalitöös kitsamas valdkonnas või väiksemal tasandil tegutsenud ja soovivad vastu minna uutele, suurematele väljakutsetele.

Miks osaleda programmis?

Suurem mõju

Programm avardab sinu vaadet ning laiendab haaret personalijuhtimise teemade eestvedamisel, et luua suuremat mõju ja väärtust. Personalijuht 2.0 läbinuna mõistad paremini strateegia ja ärimudeli kujunemist, omandad finantskirjaoskuse põhitõed ning õpid kasutama mõõdikuid ja metoodikaid, mis on just Sinu organisatsiooni ärimudelist lähtuvalt olulised ja vajalikud.

Professionaalne areng

Personalijuht 2.0 arenguprogrammist saad uusi teadmisi ja oskusi, mis toetavad sinu professionaalset arengut personalijuhina uuele tasemele jõudmisel. Programmi jooksul käsitleme teemasid, mis on tulevikku vaatava personalijuhi jaoks olulised ja vajalikud, näiteks organisatsioonidisain, organisatsioonikultuur, muudatused, töötajakogemus, tööandja- ja persoonibränd.

Coach'iva juhtimise mõtteviis ja tööriistad

Väikeses, 10-liikmelises grupis praktiseerid 7-nädalase programmiperioodi jooksul coach'iva juhtimise mõtteviisi ja lahenduskeskse coaching'u tööriistu, et kõnetada nii juhte kui ka kolleege ning olla oma organisatsioonis proaktiivne muudatuste käivitaja ja personalijuhtimise teemade eestvedaja. Õpid veelgi enam oma fookust lahendustele suunama ning tood seeläbi nii oma isiklikku kui ka tööalasesse ellu uut väärtust ja rahulolu.

Koolitajatena on programmi kaasatud oma ala eksperdid:

- strateegia ja ärimudeli ekspert Enn Saar (Sunergos)

- finantsekspert Paavo Siimann (TalTech)

- personalimõõdikute ja töötajakogemuse ekspert Estel Pukk (Fiizy)

- organisatsioonidisaini ja -kultuuri ekspert Merle Liisu Lindma (Microsoft)

- tööandja ja persoonibrändi ekspert Signe Ventsel (Brandmoon)

- tunnustatud coach'iva juhtimise koolitajad Eike Tõnismäe ja Annika Sööt (Intelligentne Grupp)

Tutvu programmiga lähemalt SIIN.

Miks registreeruda kohe?

Kolmele kõige kiiremale registreerijale kehtib soodushind! Arenguprogrammis on kohti 10 osalejale.

Loe lähemalt Personalijuht 2.0 arenguprogrammi kohta ja registreeri end SIIN.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456