Autor: Helen Roots • 11. september 2018

"Töö ja palk" keskendub võtmetöötajaile

Tänane saade "Töö ja palk" toob kuulajani meenutuse "Palga Päeva" konverentsi staaride-teemalisest vestlusringist.
Irene Metsis, Maria Kütt, Ülle Matt ja Mait Raava "Palga Päeva" vestlusringis.
Autor: Liisi Matvere

Vestlusringis arutlesid Ülle Matt (Swedbank), Maria Kütt (Coca-Cola HBC), Irene Metsis (G4S Eesti), Agu Vahur (CV-Online) ja Gerli Jõgi (EAS) selle üle, kes on üldse staarid, kuidas tuleks tasustada ja motiveerida neid töötajaid, kes ettevõtte seisukohast toovad kõige väärtuslikumad tulemused, kuidas kommunikeerida tasu erinevust teistele töötajatele, kuidas garanteerida, et erikohtlemise välja teeninud noored ja andekad töötajad n-ö primadonnastuvad, st nad hakkavadki pidama end organisatsioonist ülalpool seisvateks tegijateks jne.

Vestlusringi juhtis Pro Konsultatsioonide juht ja konsultant Mait Raava ning selle põhjal valminud Äripäeva raadio saadet "Töö ja palk" saad kuulata täna kell 13.00 Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz või hiljem podcast'ina SIIN.

Gerli Jõgi, Agu Vahur ja Irene Metsis arutlemas staaride teemal.
Autor: Liisi Matvere
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456