Autor: Kaire Saarep • 29. märts 2019
Ainult tellijatele

Korduma kippuvad küsimused

Personali Praktiku lugejate küsimustele vastab tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja Kaire Saarep.

Autor: Pixaby.com

Meie ettevõttes on määratud staažipuhkus. See tähendab, et iga viie töötatud aastaga lisandub töötaja põhipuhkusele üks puhkusepäev. Üldjuhul on ettevõttes kõigil töötajatel 28-kalendripäevane põhipuhkus, millele lisandub osal töötajatel staažipuhkus. Arusaamatused on tekkinud töötajatega, kellele on määratud osaline või puuduv töövõime, sest nende põhipuhkuse kestus on 35 kalendripäeva. Kas peaksime staažipuhkuse päevi arvestama osalise või puuduva töövõimega töötajatele lisaks 35-kalendripäevasele puhkusele?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700