Autor: Kaire Saarep • 29. märts 2019

Korduma kippuvad küsimused

Personali Praktiku lugejate küsimustele vastab tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja Kaire Saarep.
Foto: Pixaby.com

Meie ettevõttes on määratud staažipuhkus. See tähendab, et iga viie töötatud aastaga lisandub töötaja põhipuhkusele üks puhkusepäev. Üldjuhul on ettevõttes kõigil töötajatel 28-kalendripäevane põhipuhkus, millele lisandub osal töötajatel staažipuhkus. Arusaamatused on tekkinud töötajatega, kellele on määratud osaline või puuduv töövõime, sest nende põhipuhkuse kestus on 35 kalendripäeva. Kas peaksime staažipuhkuse päevi arvestama osalise või puuduva töövõimega töötajatele lisaks 35-kalendripäevasele puhkusele?

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456