Autor: Tiina Saar-Veelmaa • 10. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue ajastu töökultuur

Uue ajastu töökultuur ei ole tulevikumuusika, milleks valmistuda, see on midagi, mida iga töötaja tänapäeval igatseb ja osalt ka iseenesestmõistetavaks peab. Uus seepärast, et vanamoodi ei saa.
Psühholoog ja tööõnne uurija Tiina Saar-Veelmaa

Nii nagu tänavatelt kadusid kilekotiparandused, sukasilma ülesvõtmise ärid ja telefoniputkad, nii on ka töökultuurist kadunud suur osa aspekte, mida varem loomulikuks peeti: pikad tööpäevad, üks karjäär kogu eluks, kohusetunne kui õilis omadus, mis on segatud kannatamisega, ülemus kui jumala asemik maa peal jne. See on asendunud teistsuguste ootustega ja seetõttu elame murrangulisel ajajärgul, luues töökultuuri, mis vastab tegelikele vajadustele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456