Allan Rajavee • 30 august 2019
Uudised
Ainult tellijale

Fotouudis: palgakasv alla ja üle kümne protsendi

Äripäev rivistas toimetust külastanud personalijuhid palgatõstmise järjekorras. Pildi vasakul küljel asuvad personalijuhid ettevõtetest, kus palgakasv ületas 10 protsenti, ja paremal pool ettevõtted, kus palgakasv jäi alla 10 protsendi. Sellist ettevõtet, kus palk poleks viimasel ajal kasvanud või poleks palgatõusu plaanis, toimetuses külas ei olnudki.  Foto: Andras Kralla

Palgainfo Agentuuri konverentsil osalenud personalijuhid tõdesid, et jätkuva palgaralli tingimustes on üha olulisem jälgida iga töötaja panust ettevõttesse ja pakkuda võtmetöötajatele paindlikkust tööajas ning töökeskkonnas.

Äripäeva toimetust külastas täna ligikaudu 40 personalijuhti erinevatest Eesti ettevõtetest, kellest enamik tunnistas, et on pidanud sel aastal ettevõttes palku tõstma. Võtsime aruteluringi neli personali juhti toitlustuse, tervishoiu, lennunduse ja hulgimüügi valdkonnast.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700