Autor: Allan Rajavee • 30. august 2019

Fotouudis: palgakasv alla ja üle kümne protsendi

Äripäev rivistas toimetust külastanud personalijuhid palgatõstmise järjekorras. Pildi vasakul küljel asuvad personalijuhid ettevõtetest, kus palgakasv ületas 10 protsenti, ja paremal pool ettevõtted, kus palgakasv jäi alla 10 protsendi. Sellist ettevõtet, kus palk poleks viimasel ajal kasvanud või poleks palgatõusu plaanis, toimetuses külas ei olnudki.
Foto: Andras Kralla
Palgainfo Agentuuri konverentsil osalenud personalijuhid tõdesid, et jätkuva palgaralli tingimustes on üha olulisem jälgida iga töötaja panust ettevõttesse ja pakkuda võtmetöötajatele paindlikkust tööajas ning töökeskkonnas.

Äripäeva toimetust külastas täna ligikaudu 40 personalijuhti erinevatest Eesti ettevõtetest, kellest enamik tunnistas, et on pidanud sel aastal ettevõttes palku tõstma. Võtsime aruteluringi neli personali juhti toitlustuse, tervishoiu, lennunduse ja hulgimüügi valdkonnast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456