Autor: Marget Mark • 5. november 2019

Kaasav juhtimine väärtustab töötaja isiklikke eesmärke

Tänapäeval liituvad töötajad ettevõttega eelkõige isiklikest eesmärkidest ja väärtustest lähtudes, mis seab juhid silmitsi organisatsioonikultuuri ja juhtimisstiili muutmise vajadusega.
Foto: Pixabay

Turbulentses ärikliimas, kus ettevõtete arengutsüklid kiirenevad ja kasvuootused suurenevad, oodatakse ettevõtetelt laiemat sotsiaalset vastutust. Innovative Leadership Institute’i juht Maureen Metcalf toob Forbes’i käesoleva aasta septembrinumbris välja kõige olulisemad äri juhtimise muutused, millega järgmise kolme kuni viie aasta jooksul tema arvates arvestada tuleb.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456