Marianne Lõhmus • 3 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Janne Lõhmus-Oselein: värbamises võidab kiireim

2018. aastal värvati Brandemi andmetel enim töötajaid kaubanduse valdkonnas, ületades aastaga 36 000 töötaja piiri. Suurimates tööjõuportaalides vaatavad klienditeeninduse kategooriates vastu tuhanded pakkumised. Stockmanni värbamisspetsialisti Janne Lõhmus-Oseleini sõnul on kõige tähtsam olla kiire, sest muidu haarab keegi teine hea kandidaadi endale.

Stockmanni värbamisspetsialisti Janne Lõhmus-Oselein.  Foto: Meeli Küttim

Omal ajal Mainori Kõrgkooli personalijuhtimist õppima läinud Janne lõpetas ülikooli hoopis turunduse erialal. Kooliteele jäid aastad koduse emana, mis suunasid inimestega suhtlemise kõrval vaatama ka põnevate turunduslahenduste poole. Nüüd ütleb ta, et turunduse õppimine oli parim otsus, mida ta personaliinimesena teha sai: „Kui varem valis tööandja töötajat, siis tänases turuolukorras saab töötaja valida tööandjat.”

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700