Autor: Marianne Lõhmus • 3. detsember 2019

Janne Lõhmus-Oselein: värbamises võidab kiireim

2018. aastal värvati Brandemi andmetel enim töötajaid kaubanduse valdkonnas, ületades aastaga 36 000 töötaja piiri. Suurimates tööjõuportaalides vaatavad klienditeeninduse kategooriates vastu tuhanded pakkumised. Stockmanni värbamisspetsialisti Janne Lõhmus-Oseleini sõnul on kõige tähtsam olla kiire, sest muidu haarab keegi teine hea kandidaadi endale.
Stockmanni värbamisspetsialisti Janne Lõhmus-Oselein.
Foto: Meeli Küttim

Omal ajal Mainori Kõrgkooli personalijuhtimist õppima läinud Janne lõpetas ülikooli hoopis turunduse erialal. Kooliteele jäid aastad koduse emana, mis suunasid inimestega suhtlemise kõrval vaatama ka põnevate turunduslahenduste poole. Nüüd ütleb ta, et turunduse õppimine oli parim otsus, mida ta personaliinimesena teha sai: „Kui varem valis tööandja töötajat, siis tänases turuolukorras saab töötaja valida tööandjat.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456