Autor: Marianne Lõhmus • 16. detsember 2019

2020. aasta seadusemuudatuste lühikokkuvõte

Koondasime veel enne uue aasta saabumist kokku olulisemad jõustuvad seadusemuudatused, koos lühikirjeldustega ning viidetega selgitavatele artiklitele.

Maksustamise (hübriidne) ebakõla, ülevõtmise tähtaeg 31.12.2019

Muudatustega kehtestatakse eeskirjad, mille eesmärk on vältida topeltmittemaksustamist, mis tuleneb erinevustest finantsinstrumentide, maksete ja üksuste kvalifitseerimisest eri riikides või maksete omistamisest peakontori ja püsiva tegevuskoha vahel või sama üksuse kahe või enama püsiva tegevuskoha vahel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456