Autorid: Kärt Kinnas, Mariliis Aigro • 31. jaanuar 2020

Personalijuht kui digikultuuri eestvedaja

2020. aasta on Eestis digikultuuri aasta. See paneb küsima, millises seisus on Eesti ettevõtete digikultuur ning kuidas personalijuhtimine selle arengut toetab. Peame digikultuuri all silmas mitte digitaalset kultuuripärandit, vaid organisatsioonikultuuri tehnoloogilist tegurit.
Foto: Unsplash

Raamatu „The Employee Experience Advantage” autor Jacob Morgan toob välja töötajakogemuse loomise kolm peamist komponenti: kultuur, tehnoloogia ja töökeskkond. Ettevõtte sisemine kultuur ja töökeskkond on olnud aastaid personalijuhtimise fookuses, tehnoloogiline keskkond aga pigem IT-juhtide pärusmaa. Personalitöötaja või -osakond on seni olnud pigem kasutaja kui suunanäitaja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456