Autor: Personaliuudised.ee • 20. veebruar 2020

Noored saavad Ülemiste Citys ka tervishoiutöötaja tööd proovida

Varsti on algamas kevadsuvine praktikaperiood ja paljud üliõpilased on juba sobivat praktikakohta otsimas. Täna, 20. veebruaril toimub Ülemiste Citys suur töövarjupäev, millest saavad esimest korda osa ka Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õeks ja optometristiks õppivad tudengid.
Foto: Unsplash

Viimane üle-euroopaline üliõpilaste uuring EUROSTUDENT näitas, et Eestis on töötamine üliõpilaselu tavaline osa ja kooli kõrvalt tööl käimine üha tõusvas trendis. Töötavate noorte osakaal on suurenenud 40 protsendilt 53 protsendile, keskmine tudeng töötab üle 30 tunni nädalas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456